Liga 1

Prima reacție a specialistului după transferul lui Bălgrădean! Duckadam nu-l menajează și face un anunț surpriză: "Așa poate fi cu Lazio"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 februarie 2018

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre transferul lui Cristi Bălgrădean, pe care nu-l vede cu ochi prea buni. În schimb, crede că Nicolae Dică trebuie să-i mai dea o șansă lui Vlad, chiar dacă nu-l scoate din ecuație pe Stăncioiu. 

"Cu Lazio poate să joace Stăncioiu, care e pe listă. Dar eu cred că i se va mai da o șansă lui Vlad. În acel 1-0 a contribuit și el mult, prin felul în care a apărat", a zis Duckadam la TV Digi Sport.

Ce spune despre Bălgrădean:

"A fost, într-adevăr, la şcoala care-mi poartă numele de la Semlac. A făcut antrenamente individuale, dar n-a jucat, n-a fost legitimat. A venit să inveţe mai mult!. A venit vreo două veri la rând, el fiind din Sânnicolau Mare.

Sincer să fiu, chiar dacă Bălgrădean a plecat de la şcoala mea de fotbal, nu i-am prevăzut un viitor prea mare. Însă ambiţia lui mi-a dat pronosticul peste cap", a spus Duckadam pentru Libertatea. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.