Liga 1

Vasile Miriuță a băgat în ședință doi jucători după meciul cu FCSB: "A fost presiune mare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 February 2018

Vasile Miriuță a recunoscut că a discutat cu Daniel Popa și Sergiu Hanca după meciul terminat la egalitate cu FCSB, 2-2. Ambii jucători, intrat în ultimele 20 de minute, au evoluat sub așteptări în Derby.

Sergiu Hanca a fost notat cu 3 în Gazeta Sporturilor, cea mai mică notă de la Dinamo. De pe teren, doar Andrei Vlad, portarul care a gafat la ambele golurile marcat de Dinamo, a fost notat cu 3. 

Miriuță a fost acuzat că a schimbat un jucător cu profil defensiv, pe Dan Nistor, cu un vârf, Daniel Popa, când scorul era 2-0 pentru Dinamo.

"Dacă dădea gol Daniel Popa, ce se mai spunea? Le-am spus lui Popa şi Hanca ce am avut de spus, le-am spus între patru ochi şi nu spun la televizor. FCSB ne-a egalat pe teamă, pe final, când era presiune mare.

Diego Simeone a luat gol în minutul 90 în finală de Champions League. Am greşit şi eu, şi jucătorii la meciul cu FCSB. Nu pot să-i iau capul nici lui Vlad Olteanu (nr. a fost depășit la ambele goluri ale FCSB, nota 4 în GSP), trebuie să-i dau încredere şi o să joace şi meciul următor. În centrul apărării, Mihai Popescu şi Maric au jucat bine", a declarat Miriuţă, la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.