Europa League

LAZIO - FCSB // Gnohere: "Până acum jucam împotriva lui Lazio doar pe PlayStation" + Atac la Dinamo: "Mi-a făcut o propunere mizerabilă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 februarie 2018

Harlem Gnohere (29 de ani) a marcat unicul gol al partidei tur dintre FCSB și Lazio, din 16-imile Europa League, reușind astfel să aducă prima victorie a roș-albaștrilor în fața unei echipe italiene. Vârful e gata să repete performanța și în returul de joi, de la ora 20:00.

"Când eram în Belgia, am fost etichetat ca un fotbalist de liga a doua, pentru că am marcat mult acolo, așa că a fost complicat să mă ridic. În România lucrurile s-au schimbat și acum totul merge bine. Nu-mi dau seama dacă totul decurge rapid, dar, la 29 de ani, este primul meu sezon când evoluez într-o cupă europeană.

Și este un lucru foarte bun. După ce am marcat contra lui Lazio, contra unor fotbaliști împotriva cărora până acum evoluam doar pe PlayStation, și pe care-i vedeam doar la televizor, mă simt foarte bine", a spus Gnohere în emisiunea "Complement Foot" de la radioul belgian RBTF.

"Propunerea lui Dinamo a fost mizerabilă"

Atacantul în vârstă de 29 de ani a vorbit și de momentul în care a făcut pasul de la Dinamo la FCSB.

"Fanii lui Dinamo nu au vrut să mă lase să plec la clubul rival, mai ales că mai aveam șase luni de contract, dar propunerile pe care mi le-au înaintat cei de la Dinamo erau mizerabile. Aşa că am preferat să mă duc la clubul rival. Prioritatea mea era să joc în cupele europene, deoarece nu jucasem până atunci.

Ăsta e lucrul pe care am vrut să-l gust. Când eram la Charleroi nu am avut această oportunitate, pentru că noi jucam pentru menţinerea în prima ligă, așa că nu am ezitat nicio clipă", a adăugat Gnohere

12 goluriîn 20 de partide a marcat Gnohere pentru FCSB în acest sezon, în Liga 1, fiind golgheterul campionatului la egalitate cu Țucudean 

Lazio și FCSB se vor întâlni în returul 16-imilor Europa League. Meciul este joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.