Liga 1

Rădoi se ia de Becali în cazul lui Andrei Vlad. Are dreptate fostul căpitan al Stelei?

Ezitările lui Vlad au făcut ca Dinamo să conducă cu 2-1, dar FCSB a revenit superb și a egalat în ultimul minut // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 February 2018

Mirel Rădoi a comentat prestațiile portarului Andrei Vlad din ultimele meciuri și spune că nu e normală reacția lui Gigi Becali de a-l critica atât de tare după jocul cu Dinamo, scor 2-2, unde goalkeeperul a greșit în două rânduri.

"Sunt normale greșelile la Andrei Vlad. Mi se pare inexplicabil că, după ce în urmă cu 3 zile a fost aproape omul meciului cu Lazio, a venit meciul cu Dinamo și a fost criticat într-o manieră cum a făcut-o patronul Stelei. Va greși și la 25 de ani, nu asta e problema. Să nu uităm că și Niță a avut o ezitare anul trecut. Se pot întâmpla greșeli.

Să fii exclus după acele greșeli din meciul cu Dinamo mi se pare prea mult. Cred că a fost afectat, mai ales când a văzut că a venit un alt portar acum. E normal să se gândească la criticile patronului acum dacă Bălgrădean se accidentează și va trebui să intre în locul", a declarat Rădoi la TV Telekom Sport.

DOAR ÎN EUROPA A STRĂLUCIT

Rădoi consideră că declarațiile lui Gigi Becali au fost mult prea radicale. Totuși, evoluțiile lui Andrei Vlad din cele 3 meciuri jucate în Liga 1 în 2018 au fost dezastruoase.

Concret, goalkeeper-ul de 18 ani a greșit la toate golurile primite de FCSB în 2018. Portarul a comis-o în victoria FCSB-ului de la Mediaș, 2-1, a greșit la golul lui CFR din remiza 1-1, și a fost principalul vinovat la ambele goluri primite de roș-albaștri în derby-ul cu Dinamo, încheiat 2-2 după revenirea magistrală reușită de FCSB în ultimele 10 minute. 

Vlad a avut o singură evoluție sigură în 4 meciuri oficiale, de când i-a luat locul lui Niță: contra lui Lazio, în turul "16-imilor" Europa League, când a luat nota 9 din partea GSP. 

3
a fost nota primită de Andrei Vlad din partea Gazetei după meciul cu Dinamo. El a primit 6 cu Gaz Metan și 5 cu CFR Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.