Liga 1

ASTRA - DINAMO // S-au speriat de invazia dinamoviștilor » Prețul biletelor a explodat cu două zile înaintea meciului decisiv pentru play-off

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 februarie 2018

Astra Giurgiu a anunțat prețurile oficiale ale biletelor pentru meciul din ultima etapă a sezonului regulat cu Dinamo.

  • Partida se joacă sâmbătă, de la ora 19:45, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și TV Look.

Oficialii Astrei s-au speriat de numărul mare al dinamoviștilor care și-au anunțat prezența la Giurgiu și au crescut semnificativ prețul biletelor. Cele mai ieftine tichete sunt la peluză și la "cușca" destinată fanilor oaspeți, 50 de lei, în timp ce pentru un loc la tribuna I și tribuna II trebuie să scoți din buzunar 100 de lei.

Comparativ, la ultima partidă disputată pe stadionul "Marin Anastasovici", cea cu Gaz Metan Mediaș, prețul biletelor a fost de 5 lei în peluză 10 lei în tribuna II și 20 de lei în tribuna I. 

Vezi calculele complete ale luptei pentru play-off AICI.

TREI MECIURI LA ACEEAŞI ORĂ

Tocmai pentru că bătălia pentru play-off se va duce inclusiv în ultima etapă, LPF a anunţat că toate jocurile din ultima rundă în care sunt implicate cele 3 echipe ce se bat pentru acest obiectiv se vor disputa în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. 

Sâmbătă, 24 februarie, ora 19:45
Astra - Dinamo
Poli Iaşi - Viitorul
FC Botoşani - Gaz Metan

Meciul lui Botoșani rămâne la aceeași oră pentru că influențează duelul dintre Iași și Dinamo pentru play-off.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.