Campionate

De Vrij, dorit de două mari echipe ale Angliei » Lazio a confirmat că se desparte de fundaşul olandez

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru Stănilă  —  miercuri, 21 februarie 2018

Stefan de Vrij (26 de ani), fundaşul central al celor de la Lazio, se va despărţi la finalul acestui sezon de formaţia din capitala Italiei, iar Manchester United şi Liverpool ar fi deja interesate de serviciile acestuia.

Apărătorul olandez mai are contract cu Lazio până în vară, iar Igli Tare, directorul sportiv al clubului, a confirmat că negocierile dintre cele două părţi n-au avut succes, iar jucătorul va deveni liber de contract.

"Lazio şi-a retras propunerea de a-i oferi un nou contract lui De Vrij din motive pe care le vom explica mai târziu. A fost o decizie luată după multe luni de negocieri, dar există o limită pentru orice. Este un profesionist desăvârşit şi va fi la fel până la finalul sezonului. Îi mulţumim pentru acest lucru", a declarat oficialul biancocelestilor, potrivit Express.

33 de meciuri şi 3 goluriare De Vrij la naţionala "Portocalei Mecanice"

Conform Metro, Liverpool ar fi încercat să-l aducă pe internaţionalul olandez încă din vara trecută, însă Lazio a respins oferta de 30 de milioane de lire sterline a "cormoranilor". Mai mult decât atât, şi Manchester United s-ar fi interesat de fotbalist în fereastra de transferuri din ianuarie, iar vestea conform cărora De Vrij va rămâne liber de contract le uşurează munca celor două, care vor demara negocierile cu acesta în vară.

Crescut la academia lui Feyenoord, Stefan De Vrij a semnat cu Lazio în 2014, iar până în prezent a strâns 100 de meciuri şi 7 goluri.

surse: metro.co.uk, express.co.uk

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.