Europa League

LAZIO - FCSB // Obiectivul lui Inzaghi cu FCSB: "Nu trebuie să mai primim gol! Putem da unul, trei mai greu"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 februarie 2018

Simone Inzaghi a susținut conferința de presă înaintea returului cu FCSB din 16-imile Europa League și a spus că trebuie ca echipa lui să nu primească gol, pentru a nu complica și mai mult situația, după 0-1 la București, joia trecută.

"Steaua e o echipă organizată, are jucători de calitate, trebuie să fim atenți. Avem calitatea necesară pentru a reveni, dar nu trebuie să mai primim gol. Putem da unul, trei mai greu (n.r. dacă FCSB înscrie pe Olimpico, Lazio ar avea nevoie de trei goluri pentru a se califica).

Știu că vor veni 10.000 de fani români, va fi o atmosferă frumoasă. Cu siguranță și fanii noștri își vor face simțită prezența.

Mâine mai avem un antrenament, după aceea voi decide echipa care va intra pe teren. Încă nu știu care va fi primul «11». Eu sunt liniștit. Am fost și înainte de meciul cu Verona, și la meciul de la București. Ne-am creat ocazii, golul va veni, sunt sigur", a declarat Simone Inzaghi.

"Sunt încrezător, știu că avem o echipă bună, puternică. Dacă dăm sută la sută, ne vom califica. Nu vrem să mai primim gol și vom face totul pentru a învinge"
Thomas Strakosha, portar Lazio

"Eu nu cred că vor face multe modificări. Probabil nu va juca Luis Alberto, dar va fi folosit Nani"
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Echipele probabile pentru mâine seară:

Lazio: Strakosha - Caceres, Luis Felipe, Radu - Marusici, Murgia, Leiva, Parolo, Lukaku - Anderson - Immobile

FCSB: A.Vlad - R.Benzar, Găman, Planici, J.Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

  • Lazio și FCSB joacă joi, de la ora 20:00, în returul 16-imilor Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.