Europa League

LAZIO - FCSB // Mutu despre MM Stoica: "Are teoria conspirației în el, pune paie pe foc mereu" + Ce sfaturi îi dă lui Dică înainte de returul cu Lazio

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 February 2018

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, e avertizat de Adrian Mutu înaintea returului cu Lazio, de pe Olimpico: "Dacă nu va juca așa, echipa va primi sigur gol".

"N-am văzut meciul tur, dar am auzit că FCSB ar fi jucat bine. Acum e alt meci, în sensul că strategiile se schimbă. Dacă nu joacă la fel ca la București, va fi un joc la o singură poartă și în 90 de minute FCSB va lua sigur gol.  Are 40% șanse de calificare, e clar că nu e favorită. Sper ca Dică să folosească o tactică îndrăzneață și să iasă la joc", a spus Mutu, la TV Digi Sport.

"Briliantul" a comentat și ultimele declarații ale lui MM Stoica, cel care simte că FCSB e victima unei cooperative în Liga 1.

"MM are teoria conspirației în el, pune paie pe foc mereu. Are tot felul de metode pe care le aveam și eu când eram la Dinamo. Probabil spune ce spune referindu-se la celelalte echipe din play-off", a adăugat Mutu pentru sursa citată.

  • Lazio - FCSB, meciul retur din șaisprezecimile Europa League, se joacă joi, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și Pro TV.  În tur a fost 1-0 pentru roș-albaștri.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.