Liga 2

Afară!

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Progresul Bucureşti va fi evacuat din baza sportivă din cauza datoriilor pe care le are la BNR. În locul stadionului, ar putea să apară un întreg complex imobiliar

Clubul Progresul Bucureşti se află în colaps. Conform ziarului Adevărul, BNR a dat în judecată echipa de fotbal din cauza restanţelor la chirie şi utilităţi din martie anul trecut şi pînă în prezent. Acest lucru a fost recunoscut chiar de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. "Clubul Progresul va fi închis, deoarece şi-a terminat resursele financiare", a spus Isărescu.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat însă că are cunoştinţă de ridicarea unui complex imobilar pe actuala bază sportivă. “Dacă statul nu se va implica urgent, vom fi cocoşaţi de profitori. Am auzit că acolo ar fi vorba despre un proiect imobiliar”, a mărturisit Sandu.

CS Progresul s-a desfiinţat de la începutul anului, secţiile de tenis, ping-pong sau haltere mutîndu-se la alte cluburi. Echipa de fotbal a fost dată în judecată pentru o datorie de circa 100.000 €. Actualii şefi ai echipei ar fi dorit reeşalonarea datoriei către BNR, însă respectiva instituţie nu a fost de acord cu această doleanţă. “N-o să lăsăm să moară această echipă” a spus Ştefan Brotac, unul dintre acţionari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.