Liga 1

Talpan mai și pierde în fața lui Becali » Statul român, obligat să plătească despăgubiri către FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 February 2018

Tribunalul București a respins cererea prin care Florin Talpan dorea ca instanța să-i interzică lui Gigi Becali folosirea numelui FCSB și a obligat-o pe CSA la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 10.000 de lei. 

Această decizie a fost dată în prima instanță, iar cei de la CSA au dreptul să facă apel în 30 de zile de la comunicare.

"Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtul FCSB a cheltuielilor de judecată parţiale în sumă de 10.000 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică", se arată pe site-ul Tribunalului.

 

Ce a atacat Talpan

Juristul CSA a vrut să-i interzică vicecampioanei folosirea numelui FCSB. Procesul a început din luna iunie a anului 2017, când Talpan declara pentru GSP: "Vom ataca în justiţie dacă vor alege o denumire a cărei prescurtare va fi tot FCSB. De ce? Fiindcă va întreţine o confuzie în tot acest diferend pe care îl avem şi nu e normal. Vom ataca în justiţie şi va urma un nou proces dacă iniţialele clubului vor fi FCSB". 

Așadar, echipa lui Gigi Becali va putea folosi în continuare numele FCSB, cel puțin până la soluționarea apelului. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.