Liga 1

VIDEO Glorii vulgare » Florin Prunea și alți fotbaliști de legendă ai lui Dinamo o înjură pe Steaua pe ritm de manele: "Va fi hitul anului!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 februarie 2018

Pe una dintre paginile de facebook ale fanilor dinamoviști, OLD - DOGS Dinamo, a fost postat un clip care a devenit viral. Gloriile dinamoviste cântă și o înjură pe Steaua pe ritm de manele.

Foști mari fotbaliști ai lui Dinamo, printre care Florin Prunea și Ionel Augustin, alături de crainicul stadionului Dinamo și de suporteri alb-roșii au participat la o petrecere cu lăutari.

La un moment dat, solistul începe să cânte, acompaniat de formație, un refren vulgar al peluzei dinamoviste. Petrecăreții, inclusiv Prunea și Augustin, se strâng în jurul lăutarului și cântă la unison: "Ale-ale-ale-o, galeria Dinamo își bagă p***-n Steaua și-n toată istoria sa, să-i f**** familia!". 

Fostul portar, care se vedea până de curând candidat la viitoarele alegeri FRF, se abține la primul refren, dar îl fredonează pe al doilea, se filmează cu telefonul în timp ce cântă și pare că aprobă vulgaritățile prin mișcări succesive ale capului (secunda 54 de pe filmare). 

"Trebuie s-o cântăm și cu echipa, va fi hitul anului!", se aude îndemnând pe înregistrare unul dintre cei prezenți la bairam. 

Contactat telefonic de GSP pentru a comenta imaginile, Florin Prunea a refuzat dialogul: "Lăsați-mă cu prostiile astea, am altă treabă".

Florin Prunea a jucat pentru Dinamo în perioadele 1985-1988, 1992-1998 și 2000-2002, în timp ce Ionel Augustin a petrecut nu mai puțin de 11 ani în tricoul alb-roșu în perioada 1974-1985.

Crainicul stadionului Dinamo e lăutar de meserie, fiind nelipsit de la nunți și botezuri. 

După anunțul candidaturii lui Ionuț Lupescu, Prunea a renunțat să-și mai depună candidatura, preferând să rămână în echipa "Generației de Aur" care-l sprijină pe Ionuț Lupescu la alegerile FRF din 18 aprilie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.