Liga 1

FOTO Gardoș a negociat cu o altă echipă din Liga 1 înainte de a semna cu U Craiova » Replică pentru Becali: "Ar fi cea mai mare palmă!"

FOTO: facebook.com/UCVOficial/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 February 2018

Fundașul Florin Gardoș, 29 de ani, a fost prezentat azi la U Craiova, echipă care l-a împrumutat pentru 6 luni de la Southampton.

Gardoș a vorbit despre decizia de a reveni în Liga 1 și a dezvăluit că înainte de a semna cu echipa lui Devis Mangia a negociat cu Viitorul.  Mai mult, acesta a avut o replică pentru Gigi Becali, care a spus că nu-l transferă pe fundaș pentru că nu a mai jucat de 3 ani.

"Eu nu am discutat cu nimeni de la Steaua. Singurul om cu care am discutat a fost Gică Hagi. Și vreau să-i mulţumesc pentru asta. Viitorul a fost o variantă. Am discutat cu domnul Hagi şi îi mulţumesc pentru sfaturile date.

Am ales să vin aici pentru că am fost dorit de toată lumea, conducere, antrenori. Să câştig titlul cu Craiova ar fi cea mai mare palmă dată celor care au spus că eu n-am mai jucat de trei ani! Sunt pregătit să joc la meciul cu Timişoara (n.r. vineri ora 20:45), dar mi-e greu să îmi dau exact seama la ce nivel sunt din punct de vedere fizic.

Mai am contract până în vară cu Southampton. Iau în calcul orice variantă, inclusiv să rămân aici. Am o înţelegere cu domnul Mihai Rotaru, iar dacă lucrurile vor merge bine iau în considerare să rămân aici", a spus Gardoș la conferința de presă, potrivit TV Telekom.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.