Europa League

LAZIO - FCSB // Lazio are mari probleme când pierde manșa tur » De câte ori s-au calificat italienii după un eșec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 February 2018

Lazio și FCSB joacă de la ora 20:00 în returul 16-imilor Europa League, după 1-0 pentru steliști în tur. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe ProTV și TV Telekom Sport. 

Lazio trebuie să întoarcă rezultatul din tur, dar statistica nu este de partea echipei lui Simone Inzaghi. De-a lungul meciurilor din cupele europene, echipa din Roma a pierdut de 11 ori primul meci și a reușit doar de trei ori să întoarcă soarta calificării și să meargă mai departe.

În sezonul 1975 - 1976, în Cupa UEFA, Lazio se califica în 16-imi după ce trecea de Chernomoreț, deși pierduse cu 1-0 în tur. În 1978, Lazio pierde în deplasare cu Boavista, 0-1, dar câștiga acasă 5-0, în 16-mile Cupei UEFA. Ultima revenire a italienilor a fost în sezonul 2001-2002, în turul III din preliminariile Champions League. Copenhaga a câștigat cu 2-1 în Danemarca, dar Lazio a câștigat cu 4-1 pe "Olimpico.

Echipele probabile

Lazio: Strakosha - Bastos, De Vrij, Caceres - Basta, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulici - Anderson, ImmobileECHIPELE PROBABILE ACTUALIZATE:

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J.Morais - Nedelcu, Cr. Tănase - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.