Altele

Gestul care îl va înfuria pe Kim Jong-un » Ipostaza în care a fost surprinsă o majoretă nord-coreeană la Jocurile Olimpice de Iarnă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 februarie 2018

Un moment extrem de ciudat a avut loc astăzi, în timpul concursului pe perechi de patinaj de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang.

Intrarea pe gheață a americanilor Alexa Scimeca Knierim şi Chris Knierim a fost aplaudată la scenă deschisă de una dintre majoretele nord-coreene care se afla în tribună. Deși restul colegelor sale au rămas impasibile, aceasta a fost singura surprinsă de camerele TV aplaudându-i pe reprezentanții Statelor Unite, anunță mirror.co.uk.


Sursă FOTO: mirror.co.uk / Click pe imagine pentru zoom


Sursă FOTO: mirror.co.uk / Click pe imagine pentru zoom

În contextul relațiilor glaciale pe care Kim Jong-un le are cu Statele Unite, decizia l-ar putea înfuria pe dictator, cunoscut pentru autoritatea cu care își subordonează populația. 

În 2010, după ce Coreea de Nord a suferit trei înfrângeri în grupă la Campionatul Mondial din Africa de Sud, întreaga echipă a fost admonestată public de Kim Jong-un, care pe atunci nu devenise încă președintele țării. Jucătorii au fost acuzați la acea vreme că au trădat idealurile poporului. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.