Campionate

Acum e CLAR! Gareth Bale pleacă de la Real Madrid » Ziarul de casă al "galacticilor" anunță schimbul secolului în fotbalul mondial

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 februarie 2018

Gareth Bale (27 de ani) va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon, după o întâlnire avută astăzi cu Florentino Perez.

Gareth Bale a pierdut poziția de titular la Real Madrid, iar cei de la Marca anunță că galezul va părăsi deținătoarea Ligii Campionilor la finalul acestui sezon. Astăzi ar fi avut loc o discuție între Bale și conducerea clubului "blanco", iar lucrurile par clare.

Fotbalistul adus de la Tottenham pentru o sumă situată în jurul a 100 de milioane de euro va pleca după 5 sezoane prodigioase, în care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor și un titlu în Spania.

Schimbul secolului

Bale ar putea face partea dintr-o tranzacție uriașă. Florentino Perez nu s-a ascuns când a venit vorba de aducerea brazilianului Neymar la Madrid. Cei de la Marca au speculat un schimb care ar zgudui fotbalul european: Bale la PSG, Neymar la Real plus o sumă de bani. În cursa pentru galez ar putea intra și Manchester United.

60 de goluriîn 114 meciuri a marcat Bale în tricoul celor de la Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.