Europa League

LAZIO - FCSB 5-1 // Rușinea cu Lazio i-a pus capac! Declarații incendiare ale lui Becali: "Îmi văd de treaba mea și îl las pe Talpan! Să vină cu Lăcătuș și Iovan să facă ei bani"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 February 2018

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a făcut o serie de declarații incredibile după ce echipa sa a fost umilită de Lazio, 1-5.

"Să vedem cât mai stau și eu în fotbal. Mă cert atât cu lumea, poate îmi văd și eu de treaba mea și îl las pe Talpan și cu asta, basta.

Toate gândurile mi-au venit în cap, inclusiv să mă retrag. Să vină și Borcea la Dinamo, nu cred că mai are rost. Dacă în doi ani voi câștiga bani din fotbal, bine. Dacă nu, nu, asta e, la revedere, tată! Îi dau echipa lui Balint, Lăcătuș, Talpan și Iovan, s-o managerieze ei, să facă ei bani!

E un discurs nomal. Nu mai vorbesc mult ca înainte, atunci eram în păcat, acum încerc să mă curăț. A tăcea înseamnă fapte de aur", a declarat Becali, la TV Digi Sport, imediat după finalul meciului cu Lazio. 

Vezi și:  LAZIO - FCSB 5-1 // Becali, la pământ după umilința cu Lazio: "Am fost penibili! Vă promit asta din acest moment"

Citește aici cronica partidei Lazio - FCSB 5-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.