Europa League

Nimeni n-a scăpat de furia lui Becali! A șters pe jos cu ultimul transfer de la FCSB: "N-a înțeles nimic, păcat de el! Își face freza și gata"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 februarie 2018

După înfrângerea drastică cu Lazio, 1-5, Gigi Becali și-a vărsat nevii inclusiv pe Olimpiu Moruțan, jucătorul achiziționat de la FC Botoșani și care va face mutarea la echipa roș-albastră din vară. 

"Are dreptate Iftime de la Botoșani. Am dat 1 milion pe Moruțan, are 18 ani, a văzut niște bani, ce să mai alerge el? El e adormit, ce-l mai interesează echipa lui? Gata, e stelist, el să-și facă freza și gata.

A spus că va muri la Steaua? La Steaua mori dacă ai valoare. Dacă ai valoare, rămâi! Altfel, stai pe bară. Ați văzut doar la Golofca.

Moruțan n-a înțeles nimic, păcat de el. Credeam că înțelege ceva de la viață, că vrea să muncească. Ăștia sunt jucătorii", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Moruțan (18 ani) a semnat cu FCSB în această iarnă, dar a rămas la FC Botoșani până la finalul sezonului. În schimbul acestuia, Becali le-a plătit moldovenilor 700.000 de euro. 

Vezi și:

Rușinea cu Lazio i-a pus capac! Declarații incendiare ale lui Becali: "Îmi văd de treaba mea și îl las pe Talpan! Să vină cu Lăcătuș și Iovan să facă ei bani"

 LAZIO - FCSB 5-1 // Becali, la pământ după umilința cu Lazio: "Am fost penibili! Vă promit asta din acest moment"

Citește aici cronica partidei Lazio - FCSB 5-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.