Europa League

LAZIO - FCSB // Budescu, plin de nervi la finalul meciului de pe Olimpico: "Mă laşi să răspund?! Stați și criticați pe la televizoare"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 February 2018

Constantin Budescu s-a enervat în timpul interviurilor de la finalul partidei dintre Lazio și FCSB, scor 5-1, considerând că diferența de valoarea dintre cele două formații nu este atât de mare.

"Nu ştiu dacă am fost penibili. Am făcut un meci prost. Ne-a păcălit meciul din tur, unde am jucat de la egal la egal cu ei. Din păcate în această seară am primit gol rapid. De acolo a început debandada. Nu s-au oprit! Atât au putut să marcheze italienii. Am făcut o figură frumoasă în Europa, am ieşit cu un rezultat usturător", a declarat Budescu la TV Telekom Sport.

Întrebat despre diferența mare de valoarea dintre Lazio și FCSB, Budescu a răbufnit la adresa reporterului TV Telekom: "Mă laşi să răspund? Nu este o diferenţă atât de mare între ei şi noi. Asta a fost. La 5-1, toate lumea stă să critice pe la televizoare. Multă lume aştepta acest rezultat ca să se bucure".

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.