Europa League

LAZIO - FCSB / Cosmin Contra, analiză dură la adresa strategiei lui Dică: "Am văzut o echipă neputincioasă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 February 2018

Cosmin Contra, selecționerul României, a fost surprins de tactica lui Dică din înfrângerea cu Lazio de pe Olimpico, scor 1-5. 

"M-a surprins faptul că Steaua a încercat să facă pressing avansat. Toate ocaziile lor au venit pe acest pressing avansat al nostru sau după ce am pierdut mingea la mijlocul meciului și ne-au prins descoperiți. Asta a fost tactica aleasă de Steaua, fiecare antrenor decide tactica. În tur, la București, tactica asta a mers, dar acum nu.

S-a făcut un meci slab și nu sunt prea multe de spus și de analizat. Ori Lazio a jucat foarte bine, ori Steaua a jucat foarte prost. De multe ori au fost în superioritate pe faza lor de atac. Am văzut o echipă neputincioasă", a declarat Cosmin Contra la finalul umilinței de pe Olimpico. 

merge pe mâna lui burleanu

Cosmin Contra a vorbit despre alegerile de la FRF:

"Eu sunt antrenorul echipei naționale, am fost adus de Răzvan Burleanu și nu am ce să-i reproșez nimic actualului președinte. Dimpotrivă, mi s-au pus la dispoziție toate resursele de care aș fi avut nevoie, atât de pregătire, cât și de a mă duce și a vedea meciuri sau a viziona jucători, așa că nu am ce să-i reproșez actualului președinte. În plus, am zis că nu sunt politician ci antrenorul echipei naționale, mă limitez la a antrena", a declarat Contra la TV Digi Sport.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.