Stranieri

FOTO Boloni, iar eliminat! A fost trimis în tribună de arbitru și va primi o amendă drastică

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 24 februarie 2018

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a fost trimis în tribună după 15 minute vineri seară în înfrângerea cu Genk, 0-4. Echipa sa, al 3-lea eșec în ultimele 4 etape, e în afara play-off-ului.

Pe 27 decembrie, după 3-0 pe terenul lui Sint Truidense, revelația Antwerp era pe 5, cu șase puncte avans față de locul 7, care interzicea play-off-ul pentru titlu și cupele europene.

Atunci a început pauza de iarnă. La reluarea campionatului, echipa lui Bölöni s-a prăbușit: 7 meciuri la rând fără victorie, trei înfrângeri în ultimele patru etape. Și e acum pe 7, riscând să mai piardă câteva poziții când mai sunt numai două runde din sezonul regulat.

Arbitrul l-a avertizat 25 de secunde

Vineri, a fost dezastru. Și pentru Antwerp, și pentru antrenor. 0-4 cu Genk! În minutul 10, la 0-1, Bölöni a fost deja avertizat. Arbitrul Wim Smet a discutat 25 de secunde cu tehnicianul la marginea terenului. Dar Loți a continuat să protesteze. Și, după doar un sfert de oră de la start, a fost eliminat (din minutul 37, roș-albii au jucat în inferioritate: Batubinsika, roșu).

E a doua oară când e trimis în tribună în acest campionat. Pe 26 octombrie, la 0-0 cu Standard, a aruncat încă o minge pe gazon, fiind amendat cu 5.000 de euro. Acum, va trebui să plătească 10.000 de euro și va fi suspendat drastic, anunță presa belgiană.

A primit 3 goluri în ultimul sfert de oră

Împotriva lui Genk, Bölöni a văzut restul partidei dintre suporterii gazdelor. În minutul 76, și-a sunat asistentul pe celular, i-a spus lui Wim De Decker ce să facă, însă nu a ajutat echipa. În ultimul sfert de oră, Genk a mai înscris de trei ori! 

"Am fost poate prea buni prea devreme. Sigur că prefer să joc în play-off alături de Bruges și Anderlecht, dar, dacă nu vom reuși, nu va cădea niciun cap"
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

"Bölöni a obosit. Antwerp și-a tras un glonț în picior, iar antrenorul pierde tot mai mult controlul echipei"
Het Laatste Nieuws, cotidian flamand

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.