Liga 1

Dică atacă înainte de Astra - Dinamo » De ce s-a enervat antrenorul FCSB

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 February 2018

Nicolae Dică a răbufnit la conferința de presă de azi și simte că FCSB e victima unei coaliții a celorlalte echipe din Liga 1. 

Concret, tehnicianul stelist e deranjat de declarațiile lui Edward Iordănescu, antrenorul Astrei, care a declarat în cursul acestei săptămâni că ia în calcul varianta de a menaja mai mulți titulari în perspectiva meciului cu Dinamo din această seară.

"Am văzut și eu declarațiile unor conducători. Mi-ar plăcea și mie ca unii să le zică fotbaliștilor, înaintea meciurilor cu Steaua, să nu se omoare, să nu ia cartonașe, ca să nu fie suspendați. Când joacă împotriva noastră, echipele au altă atitudine decât atunci când întâlnesc alte formații.

Am văzut că li s-a cerut jucătorilor de la Astra să nu ia cartonașe cu Dinamo ca să fie folosiți în etapa urmatoare, în play-off. La meciurile cu noi nu contează, pot să aibă și câte 15 cartonașe, că tot îi bagă în teren", a declarat Dică.

Vezi și:

 Reacția lui Dică, după ce Becali a anunțat că iese din fotbal: "Cum îl fac să se răzgândească" + Răspuns pentru Enache: "De ce nu mi-ai zis?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.