Liga 1

DINAMO ÎN PLAY-OUT // Edi Iordănescu s-a dezlănțuit după victorie! Atacuri peste atacuri: "Îi fac o recomandare lui Dică"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 februarie 2018

Dinamo a ratat calificarea în play-off în ultima etapă, pierzând la Giurgiu, scor 0-2. Edi Iordănescu le-a răspuns dur celor care au făcut speculații prinvind corectitudinea echipei lui.

 "Îmi felicit echipa. Au demonstrat niște lucruri importante în seara asta.

Noi eram matematic calificați, ne asiguraserăm prezența deja în play-off.  Cei care au sărit în sus și s-au băgat în seamă, să fie atenți. Pentru mine nu există titulari și rezerve. M-am amuzat cu speculațiile pe care le-ați făcut. Mă refer la domnul de la Iași, care în loc să-și vadă de echipa lui a ieșit și a vorbit despre noi.

M-a surprins și declarația lui Dică (nr. care insinuase un posibil meci suspect între Astra și Dinamo). Am spus mereu că el poate ajunge la nivel înalt, dar îi fac o recomandare. Să se uite în curtea lui și să lase echipa noastră. După jocul cu Botoșani, i-am cerut domnului Niculae două lucruri. Să le dea o primă băieților și să vină în vestiar, să le transmită un mesaj.

Mă bucur mult pentru Hagi. Viitorul e o echipă pe care o respect enorm. E un proiect minunat acolo",  a declarat Edi Iordănescu la TV DigiSport. 

Vezi AICI echipele calificate în play-off și clasamentul la finalul sezonului regulat!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.