Liga 4

Noi guri de foc » CSA Steaua e gata de promovare: a încheiat prodigios seria amicalelor

FOTO: Cristi Preda

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 25 februarie 2018

Două dintre achiziţiile iernii ale celor de la CSA Steaua, senegalezul Camara şi Răsdan, s-au remarcat în pregătiri, fiind devansaţi la capitolul eficacitate doar de Mirea.

CSA Steaua a încheiat, ieri, ultimul cantonament montan, cel de la Fundata. Înainte de revenirea acasă, roş-albaştrii au mai disputat un ultim joc de pregătire, cu Precizia Săcele, pe care au învins-o cu 3-0, prin golurile marcate de Camara, Predescu şi Mirea.

26 de goluri în 7 amicale

Atacantul Abdu Kasse Camara (22 de ani) este senegalezul venit la începutul anului din Italia, de la Rivoli, formaţie de liga a 5-a. El a marcat 4 goluri în partidele de pregătire, fiind urmat de un alt "new entry" al roş-albaştrilor, Florin Răsdan, cu 3 goluri, cel care a venit la formația din Ghencea direct din Liga 1, de la Concordia Chiajna.
Golgeterul perioadei de amicale a fost Cătălin Mirea, cu 8 reuşite. În acest an, echipa condusă de Marius Lăcătuş a disputat 7 partide de pregătire în care a înregistrat 5 victorii, un egal şi o înfrângere, golaverajul fiind de 26-7. 

"Mă bucur că am reuşit ca în această perioadă să aducem jucători buni acolo unde aveam nevoie. E bine că avem mai multe variante în ofensivă, unde sper că va creşte eficacitatea"Ion Ion, antrenor CSA Steaua

Amicalele din 2018

CS Câmpina - CSA Steaua 1-7
Au marcat pentru CSA: Răsdan, Ghiţă, Bâtfoi, Vâlcea (2), Mirea (2)

CSA Steaua - Voinţa Maia Ialomiţa 8-0
Au marcat pentru CSA: Mirea (4), Bâtfoi, Sitaru, Predescu, Cadolar

Steaua - ACS Cetate Râşnov, 1-1
A marcat pentru CSA: Camara

CSA Steaua - Hărman 3-1
Au marcat pentru CSA: Camara, Răsdan, Vâlcea

CSA Steaua - ASF Zărneşti 4-2
Au marcat pentru CSA: Răsdan, Mirea, Sitaru şi Camara

Tg. Secuiesc - CSA Steaua 2-0

CSA Steaua - Precizia Săcele 3-0
Au marcat pentru CSA: Camara, Predescu, Mirea.

1e locul ocupat de CSA Steaua în clasamentul Ligii a 4-a Bucureşti, cu 38 de puncte şi golaveraj 79-3

Prodan jr. a intrat la joc

Din cauza unor probleme cu tensiunea, depistate înainte de începerea campionatului, fiul fostului internaţional Didi Prodan, Răzvan Prodan, nu a putut evolua pentru roş-albaştri în prima parte a sezonului. El a primit însă în ianuarie viza medicală şi jucat în toate partidele amicale ale Stelei Armatei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.