Liga 1

Dan Petrescu pune din nou tunurile pe arbitraj: "Am avut 3 penalty-uri, Culio e plin de sânge" » Celălalt motiv de nemulțumire al "Bursucului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 February 2018

Dan Petrescu, 50 de ani, tehnicianul CFR-ului, a comentat succesul reușit de echipa sa pe terenul lui Juventus București, 2-0. "Bursucul" s-a plâns din nou de arbitraj, dar și de înjumătățirea punctelor din play-off. 

"Nu contează cu cine joci, orice meci e greu. Am întâlnit o echipă agresivă, foarte bine organizată.

Per total, ne-am creat foarte multe ocazii. Victoria nostră este meritată. Au fost 3 faze de penalty, una la Deac, una la Culio și una la Ioniță. Culio e plin de sânge. Bine că am primit și un penalty, deși toată lumea spune că noi doar asta cerem.

N-avem cum să fim liniștiți. Era mai logic să intrăm în play-off cu toate punctele, atunci eram favoriți. Noi trebuie să ne menținem sus, sunt 6 echipe bune în play-off. Trebuie să menținem același nivel, să câștigăm meciurile de pe teren propriu și să încercăm să adunăm puncte în deplasare. Nu ne va fi ușor. Fotbalul nu e o știință exactă, se pot întâmpla multe", a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Alexandru Ioniță, mijlocașul adus de la Astra Giurgiu, a marcat în această seară primul gol într-un meci oficial pentru CFR. La final, acesta a ținut să-i mulțumească lui Culio că l-a lăsat să execute penalty-ul. 

"Mă bucur că am reușit să marchez. Trebuia să simt și gustul victoriei, nu marcasem într-un meci oficial în 2018. Mulțumesc lui Culio că mi-a dat voie să bat penalty-ul.

Vom analiza ceea ce am greșit și sperăm să câștigăm mult mai ușor de acum încolo. Va fi dificil în play-off, se înjumătățesc punctele și nu mai avem voie să facem pași greșiți", a declarat Ioniță, potrivit sursei citate.

PARTIDELE ETAPEI A 26-A, ULTIMA A SEZONULUI REGULAT:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.