Nationala

EXCLUSIV După Stancu, un alt tricolor cu 50 de selecții a pus ghetele în cui: "Mă hotărâsem de mult timp, dar nu-mi place mie să fac anunțuri de genul"

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday, 26 February 2018

Zilele trecute, aflat la schi cu un grup de prieteni, fostul internațional Răzvan Cociș a anunțat că nu va mai reveni pe teren.

În vârstă de 35 de ani, Cociș a jucat ultima dată în 2016 la Chicago Fire, în SUA, însă nu și-a anunțat, de atunci, intenția de a se retrage definitiv.

E a doua retragere din ultima vreme, după ce Bogdan Stancu a anunțat că nu va mai veni la meciurile echipei naționale. Cu toate acestea, "Motanul", 30 ani, va continua la echipa de club, Bursaspor.

Cociș a confirmat, printr-un mesaj trimis reporterului Gazetei, discuția avută cu apropiații săi.

"Având în vedere că sunt întrebat dacă vreau să mai joc sau pe unde mai joc  (în cercuri de prieteni , de către cunoscuti si diferite persoane ) răspunsul a fost de fiecare dată că nu vreau și nu aș putea să mai joc după un an și 6 luni de pauză și cu o problemă medicală. Am spus stop de mult timp dar nu-mi place mie să fac anunțuri de genul", a punctat Răzvan pentru GSP.

De-a lungul carierei, Cociș a jucat de 50 de ori la echipa națională, marcând două goluri, cu Armenia și Insulele Feroe.

Conform presei clujene, ultima echipă care l-a dorit pe Răzvan a fost U Cluj, gruparea din liga a treia fiind cea care îl debutase în fotbalul mare.

9
echipe a schimbat Cociș de-a lungul carierei: U Cluj, Sheriff Tiraspol, Lokomotiv Moscova, Poli Timișoara, Al Nassr, Rostov, Karpati Lvov, Hoverla Ujgorod și Chicago Fire

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.