Nationala

Hagi, evaziv după ce Lupescu și-a lansat candidatura la FRF: "Am drumul meu, stau cu cine vreau, cât vreau"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 February 2018

Gheorghe Hagi a fost prezent astăzi la Hotelul Marriot din Capitală, acolo unde Ionuț Lupescu și-a lansat oficial candidatura pentru președinția FRF, și a comentat decizia "Kaiserului" de a renunța la postul de la UEFA pentru a intra în bătălia cu Răzvan Burleanu. 

"E momentul lui Ionuţ, eu cred că e pregătit. E un om echilibrat, a jucat la mijloc şi e echilibrat, are responsabilitate. Va merge să lupte pentru a câştiga. Noi suntem împăcaţi că există o alternativă sportivă, e un om care a fost şi în partea administrativă.

Eu am participat şi o voi face cu tot ce am mai bun, pentru că m-am născut cu fotbal. Eu doresc ca lucrurile să meargă în sus. E de ajuns să spui că a lucrat şase ani la UEFA. A făcut-o la nivel foarte înalt. Important e că el a intrat în competiţie.

Nu are nicio legătură pe cine susţin, eu am reprezentat România, e dreptul meu să stau cu cine vreau, cât vreau. Eu am drumul meu", a declarat Hagi, potrivit TV Telekom Sport. 

18 apriliee data la care vor avea loc alegerile de la FRF

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Ionuț Lupescu și-a lansat candidatura la alegerile FRF din 18 aprilie! Toate declarațiile date azi și ce planuri are fostul internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.