Liga 1

Verdict categoric la Dinamo: "Ionuț Negoiță e vinovatul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 February 2018

Cel mai negru scenariu pentru fanii dinamoviști s-a adeverit sâmbătă seară la Giurgiu. Dinamo a fost neputinciosă în meciul cu Astra, pierdut cu 0-2, și a ratat prezența în play-off, astfel că dinamoviștii vor lupta pentru evitarea retrogradării. 

Într-un sondaj realizat pe GSP.ro, la care au participat aproape 35.000 de persoane, 57% dintre respondenți, adică 19.691 de fani, consideră conducerea dinamovistă principala vinovată pentru ratarea accederii în play-off. 

8402 fani, adică 24% dintre respondenți, sunt însă de de părere că jucătorii sunt vinovații ratării play-off-ului. 

Vasile Miriuță, destituit astăzi din "Ștefan cel Mare", e abia ultimul în clasamentul "vinovaților" de la Dinamo. Doar 19% dintre fani sunt de părere că cel poreclit "Tati" e de vină pentru contrapeformanța istorică cu care se confruntă roș-albii. 


*Click pe imagine pentru zoom!

După ce a renunțat la Miriuță, conducerea dinamovistă a decis să-l instaleze în funcția de antrenor pe Florin Bratu (38 de ani), fost jucător la Dinamo și tehnicianul alături de care juniorii "câinilor" au câștigat anul trecut Liga Elitelor U19.

Părerile în privința lui "Bratone" sunt însă împărțite. Acesta este văzut de o parte a suporterilor dinamoviști drept omul perfect pentru reconstrucția din temelii a echipei, însă sunt și voci care consideră că lipsa de experiență a tehnicianului nu va aduce plusul mult așteptat. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.