Liga 1

Simulare play-off: FCSB pe locul 3! » Cine ia campionatul și cine va mai fi în fața steliștilor

foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 februarie 2018

Dacă cele 6 echipe vor repeta rezultatele din meciurile directe din sezonul regulat, atunci trupa lui Dică nu doar că nu va lua titlul, dar nu va termina nici pe poziţia secundă.

Ştim componenţa play-off-ului, cunoaştem acum şi punctajele, după înjumătăţire, pe care cele 6 echipe le vor avea la startul părţii a doua a campionatului. Vezi aici clasamentul după înjumătățire

Cele 6 echipe se vor duela a doua oară în actualul sezon. Prima oară au făcut-o, tot tur-retur, pe parcursul sezonului regulat. Într-un astfel de clasament, trupa lui Dică stă nu prost, ci dezastruos. A acumulat doar o treime din punctele puse în joc, 11 dintr-un maximum de 30! FCSB are chiar un palmares negativ: doar două victorii versus trei înfrângeri!

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri analiza completă a reporterilor GSP și cum ar putea arăta clasamentul final în Liga 1.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Portret de antrenor » Tot ce trebuie să știi despre Florin Bratu: Antistelist, tupeist, bun motivator

Ei sunt antrenorii care se bat pentru titlu în Liga 1: Simeone, Prâslea și secundul lui Becali

EXCLUSIV Interviu emoționant cu Ionuț Lupescu: ”Și tata m-ar fi sfătuit să mă întorc acasă!” » Poveste neașteptată din 2010

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.