Tenis

SIMONA HALEP / Unul dintre cei mai puternici lideri politici ai lumii, interesat direct de numărul 1 WTA: "Ce mai face fătuca aia a voastră? Ce mai câștigă?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 februarie 2018

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a participat ieri la gala în care Simona Halep a primit titlul de cetățean de onoarea al Bucureștiului și a povestit că Angela Merkel se interesează constant de parcursul numărului 1 WTA.

"Acum 3 sau 4 ani, Simona a venit de urgenţă în România pentru că îi expira paşaportul. Cu ocazia aceea, ne-am întâlnit cu ministrul de externe al României. Acesta ne-a zis că de câte ori se întâlnește cu Angela Merkel, primește aceleași întrebări:  «Ce mai face fătuca aia a voastră, cum îi merge, ce mai joacă, ce mai câştigă?»", a povestit Cosac în timpul galei. 

 Angela Merkel este prima femeie cancelar din istoria Germaniei. A fost aleasă în această funcție în 2005, fiind realeasă în 2009 și 2013. 

Vezi și: SIMONA HALEP. FOTO Noul lider din WTA, premiat de Gabriela Firea » Simona Halep, declarată cetățean de onoare al Capitalei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.