Cupa Romaniei

Reacția lui Pustai după ce Gazul a produs surpriza și s-a calificat în semifinalele Cupei + acuze pentru o echipă din play-off: "E o anomalie că a ajuns acolo!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 februarie 2018

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, a vorbit despre reușita de excepție a echipei sale, care a eliminat-o pe Astra și s-a calificat în semifinalele Cupei României.

"I-am mobilizat pe jucători, chiar dacă n-au avut primă. Suntem în semifinale și asta e foarte important. Suntem bucuroși că am reușit acest lucru. Meciul s-a jucat în condiții grele, ora putea fi modificată având în vedere că e foarte frig", a declarat Pustai.

Tehnicianul medieșenilor a vorbit apoi despre lupta din play-out și a pus sub semnul întrebării calificarea celor de la Poli Iași în play-off. 

"Va fi dificil cu Dinamo, în play-out e mai greu decât în sezonul regulat, orice punct e foarte important. E o anomalie de regulament faptul că Poli Iași a intrat în play-off, având în vedere că n-a fost niciodată în primele 6 în primele 25 de etape și a intrat în play-off cu o înfrângere.

Aș vrea să-i facem viață grea lui Dinamo, să vedem dacă și putem", a spus Pustai, la TV Digi Sport. 

Vezi aici cronica partidei Gaz Metan - Astra 1-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.