Campionate

Varela continuă să protesteze după PAOK - Olympiakos: "O rolă de hârtie nu te trimite la spital"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 28 februarie 2018

Varela e încă supărat din cauza reacției lui Óscar García, antrenorul rivalilor, care a refuzat să mai revină la stadion după ce a fost lovit în față cu o rolă de hârtie: ”Olympiakos n-a vrut să joace de la început”.

Când s-a anunțat că meciul e suspendat, Óscar García fiind internat la spital după incidentul din stadion, Fernando Varela a reacționat imediat pe Twitter. Acid: "Acum realizez că vor să ne ia titlul. Ce bufoni!".

Fostul jucător al Stelei a protestat și într-un interviu pentru cotidianul portughez O Jogo.

"O rolă de hârtie l-a lovit în față pe antrenorul lui Olympiakos și s-a făcut un scandal uriaș. García le-a zis medicilor că are amețeli și stări de vomă, s-a plâns de dureri de cap și de gât și i-au pus un guler cervical. A inflamat totul", l-a acuzat apărătorul lui PAOK pe tehnicianul spaniol.

Varela a adăugat: "Mi s-a părut că Olympiakos nu a vrut să joace de la început. Chiar dacă a fost aruncată intenționat, o rolă de hârtie nu te trimite la spital. Nu spun că nu l-a durut, dar să te duci la spital și să amâni un meci? E prea mult. A exagerat". 

"Tot fotbalul grec are de suferit"

Marți, Óscar García a asistat la antrenamentul lui Olympiakos și a postat un mesaj pe Twitter.

"Indiferent de pedepsele ce vor fi date, nu voi fericit. Mi-ar fi plăcut să nu se întâmple nimic. În cazul ăsta, pierdem toți. PAOK, Olympiakos, fotbalul grec și noi toți care iubim acest sport", a scris tehnicianul iberic. "Vreau să uit cât mai repede acest incident și să vorbesc despre ce îmi place cu adevărat". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.