Liga 1

CSM Poli Iași se ține de glume după ce a lăsat-o pe Dinamo în afara play-off-ului! Două ironii în doar câteva ore pe Facebook :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 februarie 2018

CSM Politehnica Iași s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1, lăsând-o pe Dinamo pe locul 8, în play-out. Chiar dacă moldovenii au avut noroc, nu ezită să-i ironizeze cu fiecare ocazie pe "câini".

"Oficial! Meciul Astra - Dinamo se va reju... Ah, ba nu. Dinamo e tot în play-out", este comentariul care a strâns aproape o mie de aprecieri.

A fost doar prima ironie a celor de la Iași, care la câteva ore au adăugat o postare cu programul echipei din play-out și i-au rugat pe fani să o distribuie.

"Dați un share pentru soție, prietenă, soț, prieten dinamovist, etc. Ca să știe din timp ce veți face în următoarele week-enduri", sună o parte din mesajul postat.

Poli Iași s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, deși a pierdut în ultima etapă a sezonului regulat, scor 0-1, cu Viitorul. Și Dinamo a pierdut la Astra, scor 0-2, însă victoria Botoșaniului pe teren propriu cu Gaz Metan, 1-0, a făcut ca Dinamo, Iași și FC Botoșani să fie la egalitate de puncte, iar în clasamentul în trei, ieșenii au fost primii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.