Liga 1

Dezvăluiri halucinante ale lui Ioan Andone: "Îl bârfeau pe Bratu dimineața la cafea. L-au dat afară de la Divizia C, să vezi ce spuneau despre el"

Ioan Andone și Florin Bratu în 2005

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 February 2018

Ioan Andone, 57 de ani, fostul antrenor al celor de la Dinamo, a comentat numirea lui Florin Bratu, 38 de ani, în funcția de antrenor al "câinilor".

"Fălcosul" a dezvăluit episoade incredibile din perioada în care Bratu a fost demis de la satelitul dinamoviștilor din Liga 3-a: "Îl bârfeau pe Bratu dimineața la cafea, la RIN".

"Patronul e problema mare de la Dinamo. Acceptă vânzările, nu înțelege că e cel mai greu pentru un antrenor să rămână fără atâția jucători. Să joace Miriuță fundaș central?

Bratu e dinamovist. Are un defect însă, n-are experiență. Oricum, el vrea, a studiat, e pasionat. Eu l-am adus ca antrenor la juniorii lui Dinamo (n.r. - echipa U19), fusese dat afară de la Divizia C, să vezi ce îl bârfeau. Asta se bârfește dimineața la cafea. De ce l-au dat afară?

De ce l-au dat afară și pe Florentin Petre? Cineva comenta că nu știe, că nu s-a impus, că nu știu ce. Spuneau despre Bratu că nu e bun, de asta l-au dat afară. Ce e acolo... te sperii! Mai mergeam și eu pe la RIN din când în când.

Bratu știa că Dinamo II va fi desființat, de asta a ales să plecece la lotul național U18", a declarat Ioan Andone, la TV Telekom Sport. 

Bratu a antrenat la Dinamo II în două rânduri: în sezonul 2014-2015 și ultima oară între 2016-2017. Perioada la care face referire Andone e al doilea mandat al lui Bratu pe banca "satelitului" lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.