Liga 1

Pus la zid

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rednic nu e mulţumit de Despotovici şi speră ca Salou să rezolve criza din ofensivă

Antrenorul rapidist este îngrijorat din cauza lipsei de eficacitate a atacanţilor săi. În ultimul test din turneul din Cipru, 1-1 cu campioana Moldovei, Mircea Rednic a trimis pe teren un "11" foarte aproapiat de cel pe care îl va folosi şi în prima etapă a primăverii, cu U Cluj. Totuşi, l-a pedepsit pe Maftei pentru prestaţiile dezamăgitoare din partidele cu Levski şi Lokomotiv Sofia şi l-a titularizat pe Leonard în centrul defensivei, alături de Marius Constantin. Din garnitura de start a mai lipsit Cesinha, menajat pentru probleme la adductori. Chiar şi aşa, Rednic a fost din nou dezamăgit de prestaţia elevilor săi, în special de ofensivă, unde singurul jucător remarcat a fost, ca şi în celelalte partide, Pierre Boya.


Atacurile "Puriului" s-au îndreptat în special spre nou venitul Ranko Despotovici, care a avut iarăşi o prestaţie modestă: "Boya s-a mişcat din nou foarte bine. Sînt mulţumit de el, însă mă aşteptam la mai mult din partea lui Ranko. Ştiam că e un atacant bun, dar trebuie să înceapă să demonstreze asta". Nemulţumit de lipsa de eficacitate a jucătorilor din ofensivă, tehnicianul vişiniilor insistă pentru Salou şi spune că ghanezul că va fi omul de gol al rapidiştilor: "Îl cunosc bine pe Salou. E nevoie de el să bage mingea în poartă pentru că avem multe ocazii, dar nu marcăm".

"Nu am cum să fiu mulţumit de joc, dar sînt bucuros că s-a terminat perioada asta fără nici o accidentare gravă"

"Nu m-au interesat rezultatele. Le-am dat şansa să joace tuturor fotbaliştilor. Altfel va arăta Rapidul în meciul cu U Cluj"
Mircea Rednic

Rapid - Sheriff Tiraspol 1-1 (1-0)

Au marcat: Burdujan (3) / Arbănaş (65)
Rapid: Andrade - Săpunaru, M. Constantin, Leonard (Maftei, 46), Bozovici (I. Stancu, 23) - C. Lazăr (Grigore, 46) - E. Dică (Grigorie, 46), Pancu (Răduţă, 56), Griffiths (Despotovici, 46) - Boya, Burdujan. Antrenor: Mircea Rednic
* În minutul 56, Pancu a fost eliminat în urma unui conflict cu un jucător moldovean. În locul său a fost introdus Răduţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.