Liga 1

Gigi Becali a dat-o la întors și susține cea mai controversată decizie a lui Burleanu: "Sunt 100% de acord cu el, Lupescu greșește"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 February 2018

Deși e un aprig contestatar al lui Burleanu, Gigi Becali e de acord cu actualul șef de la FRF în privința unui singur aspect: latifundiarul susține actualul sistem competițional din Liga 1.

"Eu sunt de acord 100% cu Burleanu. Ionuţ Lupescu greşeşte. De ce? Pentru că aici e interesul de bani. Dacă televiziunile nu plătesc drepturi de televizare, fotbalul moare în România. Nu eu, celelalte cluburi mor. 

Sistemul cu play-off și play-out e cea mai bună soluţie, pentru că sunt mai multe meciuri şi e în favoarea televiziunilor. Aici sunt de acord cu Burleanu, cu actualul sistem competițional din Liga 1", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

La lansarea candidaturii sale din urmă cu 2 zile, Ionuț Lupescu a declarat că va milita pentru un sistem competițional cu 18 echipe.

Sistemul cu play-off și play-out a fost implementat pentru prima oară în Liga 1 în sezonul 2015-2016, FRF fiind organul care a orchestrat schimbarea sistemului competițional din România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.