Cupa Romaniei

AFC Hermannstadt - FCSB 3-0// Nicolae Dică, nervos pe jucătorii săi după eșecul din Cupă: "Am fost penibili! Dacă jucăm așa, nu vom lua campionatul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 martie 2018

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a fost extrem de nervos după ce echipa sa a fost eliminată din sferturile Cupei României de AFC Hermannstadt, scor 0-3.

"Nu am nicio explicație. Am fost penibili toți. Să mergem să jucăm cu o echipă de Liga a 2-a și să nu avem ocazii... Când intri pe teren fără atitudine, asta se întâmplă. Trebuie să dai totul pentru a câștiga.

Nu e o diferență mare între jucătorii din România, iar atitudinea face diferența. Sunt supărat pe toți jucătorii. Nu au făcut ce le-am cerut. Eu voiam să câștig acest trofeu. Asta e viața.

Nu avem nicio scuză, chiar dacă terenul a fost rău. Vom vedea dacă amânarea etapei din Liga 1 va fi bine. Dar e ceva normal. Noi trei zile nu ne-am putut antrena pe teren. Trebuie să avem altă față în campionat. Altfel nu vom avea nicio șansă de a câștiga. Am încredere în jucători, dar nu trebuie să mai arătăm ca azi. Sper să înțeleagă că dacă nu dai totul, n-ai nicio șansă. Trebuie să muncim mult, să fim uniți și să dăm totul", a spus Dică la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.