Liga 4

Piedici între rivale! Ce s-a întâmplat cu două ore înainte de ultimul Rapid - Steaua: "Pentru ce aceste mizerii?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 martie 2018

Ovidiu Burcă, președintele Academiei Rapid, îl acuză pe Horia Manoliu, de la rivala AFC Rapid, că pune piedici în obținerea personalității juridice a clubului.

Fostul fotbalist al Rapidului a povestit o întâmplare dinaintea meciului din turul Ligii a 4-a dintre giuleșteni și CSA Steaua, scor 1-1.

"Domnul Manoliu a făcut fel şi fel de lucruri care nu sunt demne de un rapidist adevărat, aşa cum susţine dânsul. A trimis ISU înaintea meciului cu Steaua să verifice stadionul, iar înainte cu două ore de acel meci a existat posibilitatea ca partida să nu se dispute.

A trebuit să dau declaraţie în nume personal că-mi asum desfăşurarea acelui meci. Vă daţi seama că nu se mai juca meciul cu Steaua? Pentru ce să fac toate aceste mizerii? S-a ajuns la o limită, lumea trebuie să ştie adevărul", a declarat Ovidiu Burcă la TV Telekom Sport.

"Meciul din returul sezonului regular se poate disputa pe Arena Naţională, am discutat cu cei de la Steaua şi se ia în calcul tot mai serios această variantă. Nu este nimic sigur, mai există varianta să se joace la Chiajna, la Clinceni sau la Berceni" Ovidiu Burcă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.