Nationala

FRF regretă plecarea lui Bratu la Dinamo: "Îmi pare tare rău, dar înțeleg ce e în sufletul lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 March 2018

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, regretă plecarea lui Florin Bratu de la naționala României U18 la Dinamo.

"Florin Bratu şi-a dat demisia în mod unilateral, mi-a dat un telefon. Eu i-am spus că l-aş ţine la echipa naţională, pentru că îl apreciez foarte mult ca antrenor. Dar eu înţeleg ce e în sufletul lui. Aventura pe care o trăieşte el am trăit-o şi eu, acum 20 şi ceva de ani, când m-am dus antrenor la Steaua sau la Dinamo. E viaţa lui, iar eu nu îl pot ţine în loc.

E normal să vrea să încerce. A jucat la Dinamo, e atras de această imagine a clubului, aşa cum e ea la ora actuală. Tot are o imagine, datorită trecutului. E o imagine atractivă şi o provocare profesională. Nu ştiu dacă a ales cel mai potrivit moment ca să se apuce de treabă", a declarat Stoichiţă.

"Bratu începuse o muncă foarte bună. Făcuse dintr-o echipă care, anul trecut pe vremea asta, lua 6 goluri de la Danemarca sau 9 goluri în două meciuri să facă meciuri nule prin Italia. Îmi pare tare rău că a plecat, dar mergem mai departe. Îi ţin pumnii, pentru că mi-a plăcut mult de el. Săptămâna viitoare vom decide cine va veni în locul lui" Mihai Stoichiță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.