Campionate

Țeapă chinezească » 16,75 milioane pentru un gol marcat!

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 02 martie 2018

Guangzhou Evergrande s-a păcălit cu Jackson Martinez, căruia i-a rupt contractul. A cheltuit 67 de milioane de euro cu transferul și salariul său, iar vârful columbian a dat în doi ani 4 goluri în 16 meciuri.

A fost adus în China ca un mare star, dar după doi ani l-au aruncat ca pe un rebut. Guangzhou Evergrande s-a înșelat groaznic cu Jackson Martinez, columbianul transferat de la FC Porto, în februarie 2016, cu 42 de milioane de euro.

Mai mult accidentat, atacantul a dezamăgit crunt și campioana chineză i-a reziliat acordul.

Atletico s-a păcălit prima

Mai avea un an, dar i-au dat papucii după ce i-au plătit și 25 de milioane E salariu în acești doi ani. Martinez a reușit doar 4 goluri în 16 jocuri.

Echipa pregătită de Fabio Cannavaro a cheltuit 16,75 de milioane în medie pentru o reușită a columbianului. 4,2 milioane E/partidă în care l-a folosit! Știa bine Atletico de ce l-a vândut: Jackson marcase de 3 ori în 22 de meciuri la madrileni. Măcar a scos profit 5 milioane E din vânzărea lui! 

1.066 de minute a jucat Jackson Martinez la Guangzou Evergrande în doi ani. La Porto avea 92 de goluri în 136 de meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.