Liga 1

Alarmă!

Articol de Cătălin Gheorghiu, Răzvan Rotaru, Mihai Şteţcu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Miranda va sta cel puţin 10 zile pe margine după ce a suferit o fractură de pomete la partida de aseară


Osvaldo Miranda pierde startul reului din cauza accidentării suferite la amicalul de ieri seară! Atacantul a fost lovit puternic în faţă la un duel la cap cu un fundaş macedonean, în minutul 32 al meciului cu FK Rabotnicki (1-0). Argentinianul a rămas întins pe gazon după lovitura primită, care i-a provocat o contuzie serioasă la pometele stîng. Jucătorii dinamovişti s-au repezit la colegul lor şi au cerut, speriaţi, ajutor. Scos pe margine, sud-americanul a primit îngrijiri de la doctorul Bătineanu, apoi a fost urcat în ambulanţă şi transportat la spitalul "Anadolu" din Belek.

Preluat imediat de un specialist ortoped, atacantului dinamovist i s-au făcut o radiografie şi o tomografie, care au indicat o mică fractură a pometelui stîng. Fotbalistul va reveni în ţară mîine, odată cu lotul dinamovist, urmînd să fie supus unor investigaţii ulterioare care vor stabili dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală, precum şi cît va sta Miranda departe de gazon. După primele teste medicale, se pare că abia după 10 zile va putea relua pregătirile alături de echipă, acesta fiind verdictul cel mai optimist. Pe 22 februarie e programat primul meci din retur, acasă cu Ceahlăul.

Dinamo - Rabotniki (Macedonia) 1-0 (0-0)
A marcat: Dănciulescu (54-pen)
Dinamo: Lobonţ - Stoican, L. Goian, Izvoranu, Pulhac - Torje, Mărgăritescu (Ropotan, 52), C. Munteanu, Boştină - Dănciulescu, Miranda (Fl. Bratu, 23; Attoukoura, 46)

"Sînt foarte supărat! Avem cel mai mare ghinion! Abia au venit Miranda şi Pekarici şi s-au şi accidentat"
Cristi Borcea

"Să vedem diagnosticul, sperăm să nu fie ceva grav. Ar fi dificil să pierdem doi jucători pe o perioadă mai lungă de timp"
Cornel Ţălnar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.