Campionate

Ședință de criză a fotbaliștilor lui Arsenal, fără Wenger » Un jucător a izbucnit în lacrimi

foto: reuters

Articol de Alexandru Pavel  —  Saturday, 03 March 2018

Rezultatele din ultima vreme ale lui Arsenal au adus frustrări atât pentru suporterii ”tunarilor”, cât și pentru jucătorii care au fost departe de cea mai bună formă în ultimele luni. 

Cel mai afectat de prestațiile recente pare a fi chiar vice-căpitanul Laurent Koscielny, care a izbucnit în lacrimi în fața coechipierilor săi, în timpul unei întâlniri de criză organizate chiar de fotbaliștii pregătiți de Arsene Wenger.

Fundașul central nu și-a putut stăpâni emoțiile în timp ce povestea că până și copiii lui îl întreabă de ce Arsenal nu se regăsește, fiind vizibil afectat de soarta clubului pentru care evoluează din anul 2010.

Învinsă cu același scor (0-3) de două ori într-o săptămână de Manchester City, în finala Cupei Ligii Angliei, respectiv într-o dispută din campionatul englez, echipa din Londra mai are șanse reale la un trofeu doar în Europa League, acolo unde o va întâlni pe AC Milan, în optimile de finală.

Prestațiile din ultimii ani, încununate doar cu triumfuri în Cupa Angliei, i-au făcut pe suporterii ”tunarilor” să-și piardă încrederea în managerul Wenger, care a fost aproape să părăsească echipa vara trecută. Până la urmă el a semnat o nouă înțelegere, ce va expira la finalul sezonului viitor.

Arsenal ocupă un dezamăgitor loc 6 în Premier League, aflându-se la o distanță imensă față de liderul Manchester City. Nu mai puțin de 30 de puncte le separă pe cele două echipe, iar ”tunarii” au pierdut orice șansă și la realizarea principalului obiectiv din acest sezon, clasarea între primele patru formații, poziții ce permiteau accesul în sezonul viitor din UEFA Champions League.

sursa: thesun.co.uk

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.