Stranieri

Seară plină pentru românii din Belgia: victorie pentru Boloni, gol pentru Rotariu, "roller coaster" Răzvan Marin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 March 2018

Sâmbătă s-a disputat etapa cu numărul 29 din Belgia, una destul de bună pentru doi dintre cei trei fotbaliști români care activează acolo.

Dorin Rotariu a reușit să înscrie pentru Mouscron în minutul 56 al meciului de pe teren propriu cu Lokeren. A egalat situația la 1, însă echipa sa a fost învinsă cu 2-1 după o reușită a lui Filipovici în minutul 71.

Standard Liege s-a impus în meciul cu Mechelen de pe teren propriu, scor 3-2. Răzvan Marin a pasat decisiv la toate cele 3 reușite ale gazdelor. Cu primele două goluri Standard a egalat la 1 și 2. Carlinhos a marcat golul victoriei pentru gazde, în minutul 52, tot din pasa românului. Răzvan Marin nu și-a încheiat însă prea bine seara: a irosit un penalty în minutul 78.

Antwerp, cu Ladislau Boloni pe bancă, a câștigat cu 2-0 duelul cu Eupen, grație unor goluri marcate în prima jumătate de oră de Haroun și Limbombe. A urcat astfel pe locul 7 și se luptă cu St. Liege și Genk pentru două locuri între primele 6 la finalul sezonului regulat. 

Alexandru Chipciu a fost rezervă și n-a fost utilizat în meciul câștigat de echipa sa în deplasare, cu Zulte Waregem, scor 3-2.

Rezultatele etapei:

Antwerp - Eupen 2-0
Charleroi - St Truiden 0-0
Brugge - Kotrijk 2-1
Gent - Ostende 2-3
Mouscron - Lokeren 1-2
St. Liege - Mechelen 3-2
Waasland Beveren - Genk 0-1
Waregem - Anderlecht 2-3

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.