Liga 1

Reacția oficială a Primăriei Craiova după ultimele probleme de pe "Ion Oblemenco"

Foto: Gazeta de Sud (www.gds.ro)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 March 2018

Primăria din Craiova neagă că ar fi probleme la noul "Ion Oblemenco", după ce doi muncitori au fost filmați zilele trecute în timp ce inspectau o crăpătură de 4 metri lungime apărută în copertina stadionului.

"E vorba de o intervenție planificată, la rostul de dilatare. Aceeaşi operaţiune se va desfăşura şi în spatele stadionului. Acoperişul are două rosturi de dilatare, unul în faţă şi unul în spate.

Astă vară apăruse un decalaj, iar lucrările au fost făcute acum de firma care a construit stadionul. Cel mai probabil, au constatat că garnitura pe care ei o montaseră este prea mică pentru această dilatare, din calcule n-a ieşit cum trebuie, şi ca să remedieze, au montat una mai mare", a declarat Lucian Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, potrivit Mediafax. 

Probleme au fost la "Ion Oblemenco" inclusiv în perioada construcției. În august trecut, cu 3 luni înaintea inaugurării, s-a constatat că structura metalică a acestuia nu se îmbina într-o anumită zonă, iar învelitoarea nu se potrivea cu restul copertinei.

52.000.000 €a costat construcția stadionului "Ion Obemenco", demarată în 2015. Arena a fost inaugurată în noiembrie 2017

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.