Europa League

Contra a intrat în pământ de rușine din cauza FCSB: "M-am simțit prost, m-am făcut mic în scaun" » Ce a discutat cu oficialii lui Lazio

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 martie 2018

Cosmin Contra a privit de pe stadion meciul retur din 16-imile Europa League dintre Lazio și FCSB, scor 5-1, și spune că s-a simțit extrem de prost când a văzut cum se distrau jucătorii italienilor cu echipa roș-albaștrilor.

"M-am simţit un pic foarte prost imediat după meci, pentru că s-a văzut o aşa mare diferenţă de valoare pe viu. Nu ştiu cum s-a văzut la TV, dar pe viu eu m-am simţit incomod în tribuna oficială. Chiar stăteam un pic mai în spate faţă de delegaţia Stelei şi m-am făcut mic în scaunul ăla, şi aşa era frig şi ploua.

M-am dus special să văd meciul ăsta, pentru că vreau să văd jucătorii într-un meci cu presiune, pe un stadion mare, împotriva unor adversari care te pun în dificultate", a povestit Contra, la TV Telekom Sport.

Oficialii lui Lazio surprinși de FCSB

Selecționerul susține că a vorbit cu directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, care a rămas surprins de pressingul avansat pe care l-a făcut echipa lui Nicolae Dică.

"Am discutat la pauză cu Igli Tare şi îmi zicea că Steaua e prima echipă care vine şi face un pressing aşa avansat pe Olimpico. Nici măcar echipele din Italia nu vin să facă pressingul ăla pe care l-au încercat cei de la Steaua. Eu nu judec tactica aleasă de Steaua, pentru că în meciul tur aceeaşi tactică a făcut să castige cu 1-0.

Un meci acasă, pe National Arena, cu 40.000 de oameni, poate să fie diferit faţă de un meci pe Olimpico, dar e clar că diferenţa a fost enormă. Eu cred că au prins o zi proastă, nu văd altă explicaţie. Eu cred că jucătorii ăştia pot juca mult mai bine", a adăugat Contra.

Unul dintre jucătorii care au jucat sub așteptări a fost Dragoș Nedelcu, cel despre care selecționerul s-a declarat dezamăgit. Mai multe detalii AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.