Stiri nebune

Mai multe persoane au sunat la poliție pentru a se plânge că nu mai este pui la KFC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 March 2018

Mai mulţi iubitori de carne de pui din Londra au sunat la poliție, cerând să li se rezolve pofta de a mânca acest produs de la KFC, pentru că aceştia nu îl mai aveau în meniu.

În urma a numeroase astfel de sesizări, poliţiştii au fost nevoiţi să posteze pe Twitter următorul anunţ: "Vă rugăm să nu ne contactați în legătură cu #KFCCrisis - nu este o chestiune ce ţine de poliție, în cazul în care restaurantul preferat nu serveşte meniul pe care îl doriți".

Peste 2.700 de persoane au împărtășit tweet-ul pentru a ajuta la răspândirea mesajului, astfel încât polițiştii să se poată concentra asupra combaterii criminalității în loc să se ocupe de problemele avicole.

KFC a scris că mai mult de jumătate din restaurantele sale au fost aprovizionate cu pui și că s-au redeschis, dar problema încă nu a fost rezolvată. Criza a pornit după ce lanțul de restaurante fast-food din Marea Britanie pare să aibă o problemă operațională provocată de compania de livrări DHL, cei care trebuiau să le aducă carnea de pui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.