Stranieri

Emoții pentru Stanciu și Niță! Antrenorul care i-a adus la Sparta Praga a fost dat afară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 martie 2018

Andrea Stramaccioni, antrenorul care i-a adus pe Niță și Stanciu la Sparta Praga, a fost dat afară! Tehnicianul a ajuns în Cehia în mai 2017.

Egalul de ieri de pe teren propriu cu Brno, ocupanta locului 12, scor 1-1, i-a fost fatal antrenorului italian în vârstă de 42 de ani.

Stramaccioni i-a folosit integraliști în jocul de duminică pe Florin Niță și Nicolae Stanciu, ambii ieșind în evidență: portarul a parat în situație de singur cu un atacant, iar mijlocașul a fost lăudat pentru prestația sa de presa din Cehia. Bogdan Vătăjelu, celălalt român de la Sparta, a intrat pe teren în minutul 57 și a oferit o centrare de gol.

După acest meci Stramaccioni s-a contrat verbal cu Zdenek Scasny, fostul antrenor al echipei care acum e directorul sportiv al celor de la Sparta. Scasny a încercat să ofere indicații jucătorilor în timpul meciului, iar de aici ar fi plecat totul.

Sparta Praga a ajuns după 19 etape să fie pe locul 5 în campionat, cu 33 de puncte, la 14 puncte de liderul Plzen și în afara locurilor pentru cupele europene în acest moment.

Emoții pentru Stanciu

Plecarea lui Stramaccioni ar putea reprezenta o mare problemă pentru Nicolae Stanciu. Mijlocașul a mai trecut printr-o asemenea încercare. În septembrie 2017, antrenorul care l-a adus la Anderlecht, Rene Weiler, a fost demis de la formația belgiană, iar din acel moment Stanciu n-a mai prins multe partide ca titular, fiind de multe ori rezervă și chiar în afara lotului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.