Liga 1

3 nume-surpriză anunțate chiar de Viitorul pentru a-i lua locul lui Hagi pe bancă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 March 2018

Președintele Viitorului, Cristian Bivolaru, a vorbit despre o plecare a lui Gică Hagi de la echipă și care sunt antrenorii care i-ar putea lua locul. Gâlcă, Stoican și Gane sunt numele rostite de oficialul campioanei României. 

”Sunt mulți antrenori pe care Gică îi apreciază. Gălcă e unul dintre ei, mai e chiar și Flavius Stoican, alt nume e cel al lui Jerry Gane. Dică e un antrenor pe care Gică îl apreciază, dar e greu să vii după Steaua și să-l iei.

Gică este legat de Școala de Fotbal a Barcelonei și are pusă la punct filosofia tehnico-tactică pe modelul respectiv deci și un antrenor străin este luat în calcul”, a spus Cristian Bivolaru la TV Digi Sport. 

Ce planuri are "Regele"!

Gică Hagi își dorește să plece de la Academia pe care a înființat-o, dorind să intre într-un alt proiect, la cluburi mai importante din Europa sau chiar o națională. 

"Nu cred că nemulțumirile sunt cele care l-ar împinge pe Gică Hagi la un astfel de pas, ci în primul rând dorința lui de a face performanță și la alt nivel. Discut cu el și de fiecare dată o spune, se simte foarte pregătit, se simte capabil să lucreze și cu echipe importante.

Dacă pleacă, pleacă la o echipă cu un proiect pe termen lung, care poate face performanță. Fie ea echipă de club sau echipă națională. Bineînțeles că pentru asta trebuie ca ambele părți să își prezinte interesul", a mai spus Cristian Bivolaru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.