Cupa Romaniei

Torje îi ia peste picior pe fanii olteni: "Mulți nu pot să vorbească acasă și când scapă de neveste vin să mă înjure"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 martie 2018

Gabi Torje s-a arătat dezamăgit de eliminarea lui Dinamo din Cupa României după înfrângerea de la Craiova, scor 0-1, și a lansat un atac dur la adresa suporterilor olteni.

"Am pierdut singura șansă pe care o mai aveam de a ajunge în cupele europene. E dezamăgitor. Le cerem scuze fanilor. Acceptăm criticile. Dacă jucam în prima repriză măcar cum am făcut-o în cea de-a doua parte altul era rezultatul. Ăsta-i fotbalul! Nu mai e timp să regretăm! Trebuie să ne gândim la meciurile ce vor urma.

Cred că în ciuda terenului foarte, foarte prost a fost un stadion minunat aici. Cred că gazonul prost a tăiat spectacolul. Bratu e la început de carieră și nu trebuie să descurajeze pe nimeni acest rezultat.

Faptul că am fost primit așa cum am fost aici la Craiova nu demonstrează decât faptul că am valoare. Important e că mă iubesc dinamoviștii. Mulți dintre cei din tribune nu au cum să vorbească acasă și când scapă de neveste vin și înjură pe stadioane după ce beau două pahare de bere", a declarat Torje la TV Telekom Sport.

"Ne mai rămăsese Cupa. Din păcate, și acest trofeu s-a dus. Vom juca în play-out. Nu-mi vine să cred! E un sezon dezastruos pentru noi. Nu pot să dau vina pe gazon pentru că și cei de la Craiova au jucat pe același teren. Prima repriză le-a aparținut lor. Suntem foarte supărați că n-am făcut fanii fericiți. Nu mai dăm vina pe arbitraj, nu sunt arbitrii de vină că nu băgăm noi mingea în poartă. Jucăm în play-out, avem 14 meciuri și sperăm să le câștigăm pe toate. Asta ne-a mai rămas" Dan Nistor

Universitatea Craiova e a treia semifinalistă a Cupei României alături de Hermannstadt și Gaz Metan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.