Cupa Romaniei

Trei decizii eronate ale lui Bratu la debutul pe banca lui Dinamo! A mutat, dar a pierdut! Note: 4-4-3 :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 martie 2018

Florin Bratu a avut parte de un debut trist pe banca lui Dinamo, pierzând la Craiova, scor 0-1. Deși a schimbat sistemul, a făcut și câteva mutări în echipă, jocul echipei n-a funcționat, iar ultimul obiectiv important pe care echipa îl mai avea nu mai este în picioare.

Pesici atacant, chix total

În momentul în care s-au anunțat echipele de start, toată lumea a fost surprinsă să vadă că Ivan Pesici va fi folosit pe post de vârf. A 4-a poziție pe care o ocupă de când a venit la Dinamo.

Însă nu i-a ieșit nimic. Fotbalistul croat a fost izolat în multe momente, viteza nu-l ajută, iar cam toate mingile pe care le-a primit au fost pierdute. La fel de adevărat este că nici n-a prea fost ajutat de colegi.

4 este nota
primită de Ivan Pesici în Gazeta Sporturilor după meciul de azi 

Hanca titular, dar modest

Sergiu Hanca a revenit printre titularii lui Dinamo, însă continuă să treacă printr-o formă modestă. Folosit pe postul pe care a fost adus, acela de fundaș dreapta, Sergiu a fost depășit în multe momente de adversari.

Probabil decizia titularizării pe linia de fund a venit dată fiind viteza pe care Sergiu o are și pentru a le ține piept lui Mitriță sau Băluță, dar n-a prea reușit. A ieșit de pe teren accidentat după ce a fost călcat pe gleznă de Burlacu.

3 este nota 
primită de Sergiu Hanca după meciul de azi 

Monroy depășit de miza jocului

Adus de Miriuță la Dinamo deși nu jucase de mult timp, Aitor Monroy a fost trimis de Florin Bratu din primul minut pe teren. Deși Dinamo a avut superioritate la mijlocul terenului, acest lucru nu s-a simțit asta și pentru că spaniolul a avut o evoluție foarte ștearsă.

4 este nota 
primită de Aitor Monroy după meciul de azi 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.