Cupa Romaniei

Mesajul lui Bratu pentru jucători după eliminarea din Cupă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 martie 2018

Florin Bratu, noul antrenor al lui Dinamo, a făcut radiografia meciului pierdut pe terenul Craiovei în sferturile de finală ale Cupei României, scor 0-1, și le transmite fanilor că fața echipei se va schimba în play-out.

"Ce m-a bucurat a fost că echipa a avut o reacție bună. În repriza a doua am controlat jocul. Jucătorii au încercat să respecte ce le-am zis. Trebuie să dăm goluri când avem ocazii.

Nu e un capăt de drum, am făcut tot ce s-a putut. Vreau să văd mai departe reacție din partea jucătorilor. Cu mai multă ambiție și determinare putem câștiga meciuri. Noi am făcut o singură greșeală și am fost taxați. Ușor, ușor o să ne punem pe picioare.

Când am acceptat să vin aici știam de acest meci. Am pierdut doar un meci, dar în continuare rămâne ca noi să construim această echipă. Trebuie să arătăm altă față în play-out", a declarat Bratu la TV Telekom Sport.

"Vreau mai multă responsabilitate de la jucători, vreau să formăm o echipă nouă!" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a declarat pentru GSP.ro: "Suntem foarte supărați, acum trebuie să reconstruim echipa pentru sezonul următor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.